Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34398
Title: Effect of enzyme inactivation by microwave pretreatment on the quality of dried-longan pulp = ผลของการยับยั้งเอนไซม์เบื้องต้นด้วยไมโครเวฟต่อคุณภาพของเนื้อลำไยอบแห้ง / Khwanta Kaewnarin
Authors: Khwanta Kaewnarin
Authors: Khwanta Kaewnarin
Keywords: Enzymes;Enzymes -- Analysis
Issue Date: 2008
Publisher: Chiang mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2008
Gov't Doc #: Th 572.7 K45E
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1429249
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34398
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.