Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34254
Title: ผลของกรดอินทรีย์บางชนิดต่อการควบคุมการเกิดสีน้ำตาลของเปลือกผลลิ้นจี่พันธุ์ฮงฮวยแช่แข็ง = Effect of some organic acids on browning control of frozen 'Hong Huay' Litchi Pericarp / อติณัฐ จรดล
Authors: อติณัฐ จรดล
Authors: อติณัฐ จรดล
Keywords: กรดอินทรีย์;ลิ้นจี่ -- พันธุ์ฮงฮวย;ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา
Issue Date: 2550
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550
Gov't Doc #: ว 547.037 อ143ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1416847
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34254
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.