Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34254
Title: | ผลของกรดอินทรีย์บางชนิดต่อการควบคุมการเกิดสีน้ำตาลของเปลือกผลลิ้นจี่พันธุ์ฮงฮวยแช่แข็ง = Effect of some organic acids on browning control of frozen 'Hong Huay' Litchi Pericarp / อติณัฐ จรดล |
Authors: | อติณัฐ จรดล |
Authors: | อติณัฐ จรดล |
Keywords: | กรดอินทรีย์;ลิ้นจี่ -- พันธุ์ฮงฮวย;ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 |
Gov't Doc #: | ว 547.037 อ143ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1416847 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34254 |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol0350aj_tpg.pdf | 179.86 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350aj_abs.pdf | 204.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biol0350aj_con.pdf | 275.7 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350aj_ch1.pdf | 200.53 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350aj_ch2.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350aj_ch3.pdf | 422.11 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350aj_ch4.pdf | 8.51 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350aj_ch5.pdf | 851.71 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350aj_ch6.pdf | 162.05 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350aj_bib.pdf | 427.08 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350aj_app.pdf | 839.49 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.