Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34254
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอติณัฐ จรดลen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:45:37Z-
dc.date.available2014-09-19T04:45:37Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 547.037 อ143ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1416847en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34254-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectกรดอินทรีย์en_US
dc.subjectลิ้นจี่ -- พันธุ์ฮงฮวยen_US
dc.subjectลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษาen_US
dc.titleผลของกรดอินทรีย์บางชนิดต่อการควบคุมการเกิดสีน้ำตาลของเปลือกผลลิ้นจี่พันธุ์ฮงฮวยแช่แข็ง = Effect of some organic acids on browning control of frozen 'Hong Huay' Litchi Pericarp / อติณัฐ จรดลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.