Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34254
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อติณัฐ จรดล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:45:37Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:45:37Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 547.037 อ143ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1416847 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34254 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | กรดอินทรีย์ | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- พันธุ์ฮงฮวย | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.title | ผลของกรดอินทรีย์บางชนิดต่อการควบคุมการเกิดสีน้ำตาลของเปลือกผลลิ้นจี่พันธุ์ฮงฮวยแช่แข็ง = Effect of some organic acids on browning control of frozen 'Hong Huay' Litchi Pericarp / อติณัฐ จรดล | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol0350aj_tpg.pdf | 179.86 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350aj_abs.pdf | 204.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biol0350aj_con.pdf | 275.7 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350aj_ch1.pdf | 200.53 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350aj_ch2.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350aj_ch3.pdf | 422.11 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350aj_ch4.pdf | 8.51 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350aj_ch5.pdf | 851.71 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350aj_ch6.pdf | 162.05 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350aj_bib.pdf | 427.08 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350aj_app.pdf | 839.49 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.