Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34158
Title: ผลของโอโซนและกรดอินทรีย์บางชนิดต่ออายุการเก็บรักษาของผลลำไยสดพันธุ์ดอ = Effect of ozone and some organic acids on storage life of fresh longan fruit cv. Daw / อังคณา เชื้อเจ็ดตน
Authors: อังคณา เชื้อเจ็ดตน
Authors: อังคณา เชื้อเจ็ดตน
Keywords: กรดอินทรีย์;ลำไย -- การเก็บและรักษา;โอโซน
Issue Date: 2549
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549
Gov't Doc #: ว 547.037 อ112ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400570
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34158
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.