Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34158
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอังคณา เชื้อเจ็ดตนen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:44:38Z-
dc.date.available2014-09-19T04:44:38Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว 547.037 อ112ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400570en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34158-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectกรดอินทรีย์en_US
dc.subjectลำไย -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectโอโซนen_US
dc.titleผลของโอโซนและกรดอินทรีย์บางชนิดต่ออายุการเก็บรักษาของผลลำไยสดพันธุ์ดอ = Effect of ozone and some organic acids on storage life of fresh longan fruit cv. Daw / อังคณา เชื้อเจ็ดตนen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.