Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33882
Title: ผลของสารเคมีบางชนิดและอุณหภูมิที่เก็บรักษาต่อการเกิดสีน้ำตาลของเปลือกลิ้นจี่พันธุ์ฮงฮวย = Effects of some chemicals and storage temperatures on browning of 'Hong Huay' lychee pericarp / กัญญารัตน์ เหลืองประเสริฐ
Authors: กัญญารัตน์ เหลืองประเสริฐ
Authors: กัญญารัตน์ เหลืองประเสริฐ
Keywords: เปลือกลิ้นจี่;ลิ้นจี่ การเก็บและรักษา;ลิ้นจี่ -- พันธุ์ฮงฮวย
Issue Date: 2548
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548
Gov't Doc #: ว 634.714 ก113ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1363134
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33882
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.