Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33882
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกัญญารัตน์ เหลืองประเสริฐen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:38:58Z-
dc.date.available2014-09-19T04:38:58Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว 634.714 ก113ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1363134en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33882-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectเปลือกลิ้นจี่en_US
dc.subjectลิ้นจี่ การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectลิ้นจี่ -- พันธุ์ฮงฮวยen_US
dc.titleผลของสารเคมีบางชนิดและอุณหภูมิที่เก็บรักษาต่อการเกิดสีน้ำตาลของเปลือกลิ้นจี่พันธุ์ฮงฮวย = Effects of some chemicals and storage temperatures on browning of 'Hong Huay' lychee pericarp / กัญญารัตน์ เหลืองประเสริฐen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.