Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33882
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กัญญารัตน์ เหลืองประเสริฐ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:38:58Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:38:58Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 634.714 ก113ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1363134 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33882 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548 | en_US |
dc.subject | เปลือกลิ้นจี่ | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- พันธุ์ฮงฮวย | en_US |
dc.title | ผลของสารเคมีบางชนิดและอุณหภูมิที่เก็บรักษาต่อการเกิดสีน้ำตาลของเปลือกลิ้นจี่พันธุ์ฮงฮวย = Effects of some chemicals and storage temperatures on browning of 'Hong Huay' lychee pericarp / กัญญารัตน์ เหลืองประเสริฐ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol0248klp_tpg.pdf | 538.89 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0248klp_abs.pdf | 547.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biol0248klp_con.pdf | 503.78 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0248klp_ch1.pdf | 476.08 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0248klp_ch2.pdf | 1.85 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0248klp_ch3.pdf | 549.38 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0248klp_ch4.pdf | 10.24 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0248klp_ch5.pdf | 677.62 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0248klp_ch6.pdf | 451.91 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0248klp_bib.pdf | 551.74 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0248klp_app.pdf | 909.01 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.