Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33627
Title: การศึกษาสารประกอบหลักในน้ำสกัดจากต้นเฉาก๊วยเพื่อการพัฒนาเป็นผลิตภัณฑ์สำเร็จรูป / ฤดีวรรณ ตั้งประดิษฐ์
Authors: ฤดีวรรณ ตั้งประดิษฐ์
Authors: ฤดีวรรณ ตั้งประดิษฐ์
Keywords: เฉาก๊วย;แอนติออกซิแดนท์;เครื่องดื่มสมุนไพร
Issue Date: 2546
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546
Gov't Doc #: ว 583.96 ฤ143ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1324218
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33627
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.