Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33627
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorฤดีวรรณ ตั้งประดิษฐ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:36:19Z-
dc.date.available2014-09-19T04:36:19Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 583.96 ฤ143กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1324218en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33627-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectเฉาก๊วยen_US
dc.subjectแอนติออกซิแดนท์en_US
dc.subjectเครื่องดื่มสมุนไพรen_US
dc.titleการศึกษาสารประกอบหลักในน้ำสกัดจากต้นเฉาก๊วยเพื่อการพัฒนาเป็นผลิตภัณฑ์สำเร็จรูป / ฤดีวรรณ ตั้งประดิษฐ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.