Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33279
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศุภชัย ชุนวิเศษen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:32:28Z-
dc.date.available2014-09-19T04:32:28Z-
dc.date.issued2543en_US
dc.identifier.govdocว 543.0896 ศ462กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1283141en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33279-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2543en_US
dc.subjectแกสโครมาโตกราฟีen_US
dc.subjectสารหอมระเหยen_US
dc.subjectใบเตยen_US
dc.subjectชมนาดen_US
dc.titleการพัฒนาวิธีการสกัดสารหอม 2-อะเซทิล-1-ไพโรลีน จากตัวอย่างพืช / ศุภชัย ชุนวิเศษen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.