Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33187
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกฤษณะ จิตมณีen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:31:08Z-
dc.date.available2014-09-19T04:31:08Z-
dc.date.issued2543en_US
dc.identifier.govdocว 546.734 ก918กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1265127en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33187-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2543en_US
dc.subjectไอโอดีน -- การวิเคราะห์en_US
dc.subjectน้ำมันพืชen_US
dc.subjectแอนติออกซิแดนท์en_US
dc.subjectน้ำผลไม้en_US
dc.titleการพัฒนาวิธีการหาค่าไอโอดีนของน้ำมันพืชบริโภค และการหาปริมาณแอนติออกซิเดนท์ในน้ำผลไม้ / กฤษณะ จิตมณีen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.