Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32832
Title: | การเปลี่ยนแปลงรงควัตถุในผลมะม่วงและลิ้นจี่ในช่วงก่อนและหลังการเก็บเกี่ยว / อัญชุลี ยินดี |
Authors: | อัญชุลี ยินดี |
Authors: | อัญชุลี ยินดี |
Keywords: | รงควัตถุ;มะม่วง -- การเก็บเกี่ยว;ลิ้นจี่ -- การเก็บเกี่ยว |
Issue Date: | 2539 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2539 |
Gov't Doc #: | ว 581.19297 อ113ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1186132 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32832 |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol0139ay_abs.pdf | 143.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.