Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32761
Title: | ผลของการเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่ำต่อคุณภาพและสีผิวของลิ้นจี่/ สัณห์ ละอองศรี |
Authors: | สัณห์ ละอองศรี |
Authors: | สัณห์ ละอองศรี |
Keywords: | ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา;ลิ้นจี่ -- พันธุ์ |
Issue Date: | 2538 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2538 |
Gov't Doc #: | ว 583.372 ส114ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1164117 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32761 |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol0638sl_abs.pdf | 1.19 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.