Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32761
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสัณห์ ละอองศรีen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:24:53Z-
dc.date.available2014-09-19T04:24:53Z-
dc.date.issued2538en_US
dc.identifier.govdocว 583.372 ส114ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1164117en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32761-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2538en_US
dc.subjectลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectลิ้นจี่ -- พันธุ์en_US
dc.titleผลของการเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่ำต่อคุณภาพและสีผิวของลิ้นจี่/ สัณห์ ละอองศรีen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
biol0638sl_abs.pdf1.19 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.