Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32567
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพรรณี ลิขิตวรรณการen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:22:18Z-
dc.date.available2014-09-19T04:22:18Z-
dc.date.issued2526en_US
dc.identifier.govdocว 664.9445 พ177กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1104762en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32567-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2526en_US
dc.subjectกุ้ง -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectเห็ดหอม -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectการแช่เย็นen_US
dc.titleการทำแห้งในสภาพแช่แข็งของกุ้งและเห็ดหอม = Freeze drying of shrimp and Shii-ta-ke mushroom / พรรณี ลิขิตวรรณการen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.