Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32346
Title: การศึกษาทางเคมีและจุลชีวะของสารละลายที่ใช้ดองแตงกวา = Chemical and microbiological studies of cucumber preserving solution / เกรียงศักดิ์ อิ่มใจ
Authors: เกรียงศักดิ์ อิ่มใจ
Authors: เกรียงศักดิ์ อิ่มใจ
Keywords: เคมีวิเคราะห์ -- วิจัย;จุลชีววิทยา -- วิจัย;อาหาร -- การเก็บและรักษา -- วิจัย;สารละลาย (เคมี);แตงกวา -- การเก็บและรักษา
Issue Date: 2521
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2521
Gov't Doc #: ว 543.081072 ก573ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1104164
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32346
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.