Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32346
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเกรียงศักดิ์ อิ่มใจen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:19:48Z-
dc.date.available2014-09-19T04:19:48Z-
dc.date.issued2521en_US
dc.identifier.govdocว 543.081072 ก573กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1104164en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32346-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2521en_US
dc.subjectเคมีวิเคราะห์ -- วิจัยen_US
dc.subjectจุลชีววิทยา -- วิจัยen_US
dc.subjectอาหาร -- การเก็บและรักษา -- วิจัยen_US
dc.subjectสารละลาย (เคมี)en_US
dc.subjectแตงกวา -- การเก็บและรักษาen_US
dc.titleการศึกษาทางเคมีและจุลชีวะของสารละลายที่ใช้ดองแตงกวา = Chemical and microbiological studies of cucumber preserving solution / เกรียงศักดิ์ อิ่มใจen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.