Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32208
Title: การศึกษาคุณสมบัติทางชีวเคมีบางประการของยีสต์และแลคติกแอซิคบักเตรีบางชนิดในน้ำเวย์เต้าหู้ /cสุมาลี โมรา
Authors: สุมาลี โมรา
Authors: สุมาลี โมรา
Keywords: ยีสต์;กรดแล็กติก;น้ำเต้าหู้;แบคทีเรียกรดแล็กติก
Issue Date: 2532
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2532
Gov't Doc #: ว 589.233 ส462ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1089090
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32208
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.