Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32059
Title: Effects of temperature and waxing on fruit quality of five oriental pear (Pyrus pyrifolia) cultivars during storage = อิทธิพลของอุณหภูมิและการเคลือบผลด้วยสารเคลือบไขที่มีต่อคุณภาพของผลสาลี่จีน (Pyrus pyrifolia) 5 พันธุ์ระหว่างการเก็บรักษา / Artit Thongaram.
Authors: Artit Thongaram.
Authors: Artit Thongaram.
Keywords: Pear -- Storage.;Pear -- Postharvest technology.;Fruit -- Waxing.;Temperature -- Physiological effect.;Plants, Effect of temperature on.
Publisher: Chiang Mai : Chiang Mai University , 1988.
Gov't Doc #: Th 634.1368 A791E
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1039086
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32059
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.