Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/31108
Title: Use of cross-linked carboxymenthyl modified mungrean starch as gelling agent in commercial products = การใช้แป้งถั่วเขียวดัดแปรคาร์บอกซีเมทิลเชื่อมขวางเป็นสารก่อเจลในผลิตภัณฑ์เชิงพาณิชย์ / Sureeporn Wattanageebood
Authors: Sureeporn Wattanageebood
Authors: Sureeporn Wattanageebood
Keywords: Gel (Pharmacy);Mung bean -- Chemistry, Analytic
Issue Date: 2011
Publisher: Chiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2011
Gov't Doc #: Th 615.321 S961U
Th S961U 2011
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1516950
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/31108
Appears in Collections:PHARMACY: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.