Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/31036
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนิธิวดี วงษ์เจริญen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T03:11:17Z-
dc.date.available2014-09-19T03:11:17Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว น234อว 2552en_US
dc.identifier.govdocว 547.23 น343อen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459295en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/31036-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectAntioxidantsen_US
dc.subjectWaan Chak Mod Luuken_US
dc.subjectCurcuma comosaen_US
dc.subjectCurcuma xanthorrhizaen_US
dc.subjectแอนติออกซิแดนท์en_US
dc.subjectว่านชักมดลูกen_US
dc.titleองค์ประกอบทางเคมีและฤทธิ์ต้านออกซิเดชันของว่านชักมดลูก = Chemical Constituents and Antioxidant Activity of Curcuma comosa Roxb. / นิธิวดี วงษ์เจริญen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:PHARMACY: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.