Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/30983
Title: Comparative study of lime oil properties by fermentation with bio-fermented products = การศึกษาเปรียบเทียบคุณสมบัติของน้ำมันมะนาวที่ได้จากการหมักด้วยน้ำหมักชีวภาพ / Jaipian Laothamyingyong
Authors: Jaipian Laothamyingyong
Authors: Jaipian Laothamyingyong
Keywords: Fermentation;Lime oil
Issue Date: 2006
Publisher: Chiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2006
Gov't Doc #: Th J25cl 2006
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1385898
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/30983
Appears in Collections:PHARMACY: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.