Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/30914
Title: Effects of potassium and phosphorus on the yield and the anti-infective constituents of the volatile oil of curcuma rhizome (Curcuma longa linn. family zingiberaceae), and the total content and ratio of the curcuminoid compounds = ผลจากธาตุโปแตสเซียมและฟอสฟอรัส ต่อองค์ประกอบที่มีฤทธิ์ฆ่าเชื้อโรค และปริมาณของน้ำมันหอมระเหยจากเหง้าขมิ้นชัน ((Curcuma longa linn. family zingiberaceae) และต่อปริมาณสารเคอคิวมินอยด์ทั้งหมด และอัตราส่วนขององค์ประกอบเคอคิวมินอยด์ในเหง้าขมิ้นชัน / Narongsak Bainiam
Authors: Narongsak Bainiam
Authors: Narongsak Bainiam
Keywords: Potassium;Phosphorus;Anti-infective agents;Volatile organic compounds;Curcuma longa;Zingiberaceae
Issue Date: 1985
Publisher: Chiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 1985
Gov't Doc #: Th N232E 1985
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1287020
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/30914
Appears in Collections:PHARMACY: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.