Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28536
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปกรณ์ สุวรรณโสภณ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T01:49:03Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T01:49:03Z | - |
dc.date.issued | 2555 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 665.35 ป117ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1521856 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28536 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555 | en_US |
dc.subject | น้ำมันงา | en_US |
dc.subject | ความร้อน | en_US |
dc.subject | การอบแห้ง | en_US |
dc.title | ผลของการให้ความร้อนแบบไดอิเล็กทริกต่อปริมาณและคุณภาพของน้ำมันจากเมล็ดงาขี้ม้อน = Effects of dielectric heating on quantity and quality of oil from perilla frutescens seeds / ปกรณ์ สุวรรณโสภณ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post30355ps_tpg.pdf | 1.69 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post30355ps_abs.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post30355ps_con.pdf | 3.58 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post30355ps_ch1.pdf | 801.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post30355ps_ch2.pdf | 8.35 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post30355ps_ch3.pdf | 5.95 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post30355ps_ch4.pdf | 11.43 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post30355ps_ch5.pdf | 1.92 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post30355ps_bib.pdf | 3.02 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post30355ps_app.pdf | 18.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.