Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28483
Title: สมบัติต้านเชื้อจุลินทรีย์และการต้านออกซิเดชันของน้ำผึ้งจากผึ้งพันธุ์ = Antimicrobial and Antioxidant Properties of Honey from Apis mellifera / มนตรา ศรีษะแย้ม
Authors: มนตรา ศรีษะแย้ม
Authors: มนตรา ศรีษะแย้ม
Keywords: น้ำผึ้ง -- เทคโนโลยีชีวภาพ;สารยับยั้ง;จุลินทรีย์;ออกซิเดชั่น
Issue Date: 2553
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553
Gov't Doc #: ว 595.799 ม154ส
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1478667
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28483
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
biot0253ms_tpg.pdf532.04 kBAdobe PDFView/Open
biot0253ms_abs.pdf451.91 kBAdobe PDFView/Open
biot0253ms_con.pdf446.9 kBAdobe PDFView/Open
biot0253ms_ch1.pdf444.93 kBAdobe PDFView/Open
biot0253ms_ch2.pdf506.96 kBAdobe PDFView/Open
biot0253ms_ch3.pdf489.03 kBAdobe PDFView/Open
biot0253ms_ch4.pdf605.71 kBAdobe PDFView/Open
biot0253ms_ch5.pdf491.83 kBAdobe PDFView/Open
biot0253ms_ch6.pdf439.62 kBAdobe PDFView/Open
biot0253ms_bib.pdf463.75 kBAdobe PDFView/Open
biot0253ms_app.pdf1.93 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.