Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28471
Title: | การเปลี่ยนแปลงคุณภาพของเนื้อมะม่วงสุกและเนื้อลิ้นจี่ภายหลังการแช่เยือกแข็งด้วยวิธีไครโอจีนิกและระหว่างการเก็บรักษา = Quality changes in ripen mango and litchi fleshes after cryogenic freezing and during storage / จุฬาลักษณ์ ตั้งตัว |
Authors: | จุฬาลักษณ์ ตั้งตัว |
Authors: | จุฬาลักษณ์ ตั้งตัว |
Keywords: | มะม่วง -- การเก็บและรักษา;ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา;ผลไม้แช่แข็ง;เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 |
Gov't Doc #: | ว 664.02852 จ492ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459593 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28471 |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0452jt_tpg.pdf | 871.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0452jt_abs.pdf | 531.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0452jt_con.pdf | 522.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0452jt_ch1.pdf | 545.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0452jt_ch2.pdf | 887.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0452jt_ch3.pdf | 2.81 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0452jt_ch4.pdf | 1.55 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0452jt_ch5.pdf | 474.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0452jt_bib.pdf | 531.14 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0452jt_app.pdf | 798.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.