Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28463
Title: | ผลของสารบิวทิเลเตดไฮดรอกซีโทลูอีนและไอของเอทานอลต่อการหืนและคุณสมบัติอื่นของข้าวกล้อง = Effects of butylated hydroxytoluene and ethanol vapors on rancidity and other properties of brown rice / อัญญารัตน์ เอื่อตระกูล |
Authors: | อัญญารัตน์ เอื้อตระกูล |
Authors: | อัญญารัตน์ เอื้อตระกูล |
Keywords: | ข้าวกล้อง -- การเก็บและรักษา;ข้าว -- การเก็บและรักษา |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | เชียงใหม่: บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 |
Gov't Doc #: | ว 633.1868 อ113ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1430332 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28463 |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0451aa_tpg.pdf | 530.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0451aa_abs.pdf | 504.9 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0451aa_con.pdf | 473.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0451aa_ch1.pdf | 496.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0451aa_ch2.pdf | 1.11 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0451aa_ch3.pdf | 586.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0451aa_ch4.pdf | 910.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0451aa_ch5.pdf | 526.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0451aa_ch6.pdf | 500.78 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0451aa_bib.pdf | 493.18 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0451aa_app.pdf | 651 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.