Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28463
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อัญญารัตน์ เอื้อตระกูล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T01:48:05Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T01:48:05Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 633.1868 อ113ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1430332 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28463 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่: บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | ข้าวกล้อง -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ข้าว -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.title | ผลของสารบิวทิเลเตดไฮดรอกซีโทลูอีนและไอของเอทานอลต่อการหืนและคุณสมบัติอื่นของข้าวกล้อง = Effects of butylated hydroxytoluene and ethanol vapors on rancidity and other properties of brown rice / อัญญารัตน์ เอื่อตระกูล | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0451aa_tpg.pdf | 530.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0451aa_abs.pdf | 504.9 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0451aa_con.pdf | 473.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0451aa_ch1.pdf | 496.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0451aa_ch2.pdf | 1.11 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0451aa_ch3.pdf | 586.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0451aa_ch4.pdf | 910.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0451aa_ch5.pdf | 526.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0451aa_ch6.pdf | 500.78 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0451aa_bib.pdf | 493.18 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0451aa_app.pdf | 651 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.