Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28463
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอัญญารัตน์ เอื้อตระกูลen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:48:05Z-
dc.date.available2014-09-19T01:48:05Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 633.1868 อ113ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1430332en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28463-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่: บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectข้าวกล้อง -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectข้าว -- การเก็บและรักษาen_US
dc.titleผลของสารบิวทิเลเตดไฮดรอกซีโทลูอีนและไอของเอทานอลต่อการหืนและคุณสมบัติอื่นของข้าวกล้อง = Effects of butylated hydroxytoluene and ethanol vapors on rancidity and other properties of brown rice / อัญญารัตน์ เอื่อตระกูลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0451aa_tpg.pdf530.47 kBAdobe PDFView/Open
post0451aa_abs.pdf504.9 kBAdobe PDFView/Open
post0451aa_con.pdf473.17 kBAdobe PDFView/Open
post0451aa_ch1.pdf496.83 kBAdobe PDFView/Open
post0451aa_ch2.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open
post0451aa_ch3.pdf586.12 kBAdobe PDFView/Open
post0451aa_ch4.pdf910.81 kBAdobe PDFView/Open
post0451aa_ch5.pdf526.63 kBAdobe PDFView/Open
post0451aa_ch6.pdf500.78 kBAdobe PDFView/Open
post0451aa_bib.pdf493.18 kBAdobe PDFView/Open
post0451aa_app.pdf651 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.