Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28443
Title: ผลของอุณหภูมิข้าวกล้องก่อนการสีและระยะเวลาการเก็บรักษาต่อคุณภาพการสีของข้าวพันธุ์ชัยนาท 1 = Effect of brown rice temperature and storage time on milling wuality of rice cv. Chinat l / เนตรวราภรณ์ มัจฉาน้อย
Authors: เนตรวราภรณ์ มัจฉาน้อย
Keywords: ข้าว -- การเก็บและรักษา
ข้าวกล้อง
ข้าว -- พันธุ์ชัยนาท 1
ข้าว -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว
Issue Date: 2548
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548
Gov't Doc #: ว 633.1868 น547ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386712
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28443
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post1048nm_tpg.pdf323.53 kBAdobe PDFView/Open
post1048nm_abs.pdf273.53 kBAdobe PDFView/Open
post1048nm_con.pdf257.36 kBAdobe PDFView/Open
post1048nm_ch1.pdf171.53 kBAdobe PDFView/Open
post1048nm_ch2.pdf717.88 kBAdobe PDFView/Open
post1048nm_ch3.pdf394.2 kBAdobe PDFView/Open
post1048nm_ch4.pdf430 kBAdobe PDFView/Open
post1048nm_ch5.pdf175.96 kBAdobe PDFView/Open
post1048nm_bib.pdf209.85 kBAdobe PDFView/Open
post1048nm_app.pdf210.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.