Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28443
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเนตรวราภรณ์ มัจฉาน้อยen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:47:51Z-
dc.date.available2014-09-19T01:47:51Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว 633.1868 น547ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386712en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28443-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectข้าว -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectข้าวกล้องen_US
dc.subjectข้าว -- พันธุ์ชัยนาท 1en_US
dc.subjectข้าว -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยวen_US
dc.titleผลของอุณหภูมิข้าวกล้องก่อนการสีและระยะเวลาการเก็บรักษาต่อคุณภาพการสีของข้าวพันธุ์ชัยนาท 1 = Effect of brown rice temperature and storage time on milling wuality of rice cv. Chinat l / เนตรวราภรณ์ มัจฉาน้อยen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post1048nm_tpg.pdf323.53 kBAdobe PDFView/Open
post1048nm_abs.pdf273.53 kBAdobe PDFView/Open
post1048nm_con.pdf257.36 kBAdobe PDFView/Open
post1048nm_ch1.pdf171.53 kBAdobe PDFView/Open
post1048nm_ch2.pdf717.88 kBAdobe PDFView/Open
post1048nm_ch3.pdf394.2 kBAdobe PDFView/Open
post1048nm_ch4.pdf430 kBAdobe PDFView/Open
post1048nm_ch5.pdf175.96 kBAdobe PDFView/Open
post1048nm_bib.pdf209.85 kBAdobe PDFView/Open
post1048nm_app.pdf210.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.