Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28413
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วาสนา การะเกตุ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T01:47:34Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T01:47:34Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 634.316 ว285ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1355019 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28413 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547 | en_US |
dc.subject | ส้ม -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว | en_US |
dc.subject | ส้ม -- พันธุ์สายน้ำผึ้ง -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว | en_US |
dc.subject | สารเคลือบผิว | en_US |
dc.subject | ไคโตแซน | en_US |
dc.subject | ผลไม้ -- การเคลือบผิว | en_US |
dc.subject | ส้ม -- การเก็บเกี่ยว | en_US |
dc.title | ผลของเกลือเคมีและสารเคลือบผิวต่อคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวของผลส้มพันธุ์สายน้ำผึ้ง = Effect of chemical salts and coating materials on postharvest quality of mandarin cv. Sai-Nam-Pung / วาสนา การะเกตุ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0547wk_tpg.pdf | 215.57 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0547wk_abs.pdf | 220.21 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0547wk_con.pdf | 267.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0547wk_ch1.pdf | 188.2 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0547wk_ch2.pdf | 788.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0547wk_ch3.pdf | 364.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0547wk_ch4.pdf | 5.27 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0547wk_ch5.pdf | 416.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0547wk_ch6.pdf | 166.84 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0547wk_bib.pdf | 313.34 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0547wk_app.pdf | 301.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.