Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28390
Title: ผลของการจุ่มน้ำร้อนต่อคุณภาพของผักกาดหอมห่อหั่นชิ้น / บวรศักดิ์ คำมูล
Authors: บวรศักดิ์ คำมูล
Authors: บวรศักดิ์ คำมูล
Keywords: ผักกาดหอม;น้ำร้อน
Issue Date: 2545
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545
Gov't Doc #: ว 635.52 บ177ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1326269
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28390
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post1045bk_tpg.pdf87.94 kBAdobe PDFView/Open
post1045bk_abs.pdf121.26 kBAdobe PDFView/Open
post1045bk_con.pdf216.11 kBAdobe PDFView/Open
post1045bk_ch1.pdf64.41 kBAdobe PDFView/Open
post1045bk_ch2.pdf481.38 kBAdobe PDFView/Open
post1045bk_ch3.pdf330.88 kBAdobe PDFView/Open
post1045bk_ch4.pdf1.86 MBAdobe PDFView/Open
post1045bk_ch5.pdf59.02 kBAdobe PDFView/Open
post1045bk_bib.pdf197.04 kBAdobe PDFView/Open
post1045bk_app.pdf160.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.