Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28390
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | บวรศักดิ์ คำมูล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T01:47:21Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T01:47:21Z | - |
dc.date.issued | 2545 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 635.52 บ177ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1326269 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28390 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545 | en_US |
dc.subject | ผักกาดหอม | en_US |
dc.subject | น้ำร้อน | en_US |
dc.title | ผลของการจุ่มน้ำร้อนต่อคุณภาพของผักกาดหอมห่อหั่นชิ้น / บวรศักดิ์ คำมูล | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post1045bk_tpg.pdf | 87.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post1045bk_abs.pdf | 121.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post1045bk_con.pdf | 216.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post1045bk_ch1.pdf | 64.41 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post1045bk_ch2.pdf | 481.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post1045bk_ch3.pdf | 330.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post1045bk_ch4.pdf | 1.86 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post1045bk_ch5.pdf | 59.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post1045bk_bib.pdf | 197.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post1045bk_app.pdf | 160.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.