Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28371
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorมนัสวี สกุลแก้วen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:47:10Z-
dc.date.available2014-09-19T01:47:10Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 664.84 ม1511กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1322869en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28371-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectเครื่องอบแห้งลำไยen_US
dc.subjectลำไย -- การอบแห้งen_US
dc.subjectเครื่องอบแห้งen_US
dc.titleการปรับปรุงระบบกระจายอากาศร้อนของเครื่องอบแห้งลำไยแบบแกะเปลือก / มนัสวี สกุลแก้วen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0146ms_tpg.pdf66.62 kBAdobe PDFView/Open
post0146ms_abs.pdf76.75 kBAdobe PDFView/Open
post0146ms_con.pdf98.88 kBAdobe PDFView/Open
post0146ms_ch1.pdf82.19 kBAdobe PDFView/Open
post0146ms_ch2.pdf529.68 kBAdobe PDFView/Open
post0146ms_ch3.pdf295.46 kBAdobe PDFView/Open
post0146ms_ch4.pdf1.83 MBAdobe PDFView/Open
post0146ms_ch5.pdf113.55 kBAdobe PDFView/Open
post0146ms_bib.pdf128.64 kBAdobe PDFView/Open
post0146ms_app.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.