Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28323
Title: ผลของชั้นความหนาและขนาดของผลลำไยต่อคุณภาพหลังการอบแบบทั้งผล / อุมาพร สีวิลัย
Authors: อุมาพร สีวิลัย
Authors: อุมาพร สีวิลัย
Keywords: ลำไย -- การอบแห้ง;ลำไย -- เชียงใหม่;ลำไย -- ลำพูน;ความหนา
Issue Date: 2543
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2543
Gov't Doc #: ว/ภน 664.84 อ462ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1276670
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28323
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0543us_tpg.pdf1.58 MBAdobe PDFView/Open
post0543us_abs.pdf2.12 MBAdobe PDFView/Open
post0543us_con.pdf2.36 MBAdobe PDFView/Open
post0543us_ch1.pdf1.86 MBAdobe PDFView/Open
post0543us_ch2.pdf15.92 MBAdobe PDFView/Open
post0543us_ch3.pdf3.44 MBAdobe PDFView/Open
post0543us_ch4.pdf39.66 MBAdobe PDFView/Open
post0543us_ch5.pdf2.38 MBAdobe PDFView/Open
post0543us_bib.pdf1.76 MBAdobe PDFView/Open
post0543us_app.pdf8.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.