Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28323
Title: | ผลของชั้นความหนาและขนาดของผลลำไยต่อคุณภาพหลังการอบแบบทั้งผล / อุมาพร สีวิลัย |
Authors: | อุมาพร สีวิลัย |
Authors: | อุมาพร สีวิลัย |
Keywords: | ลำไย -- การอบแห้ง;ลำไย -- เชียงใหม่;ลำไย -- ลำพูน;ความหนา |
Issue Date: | 2543 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2543 |
Gov't Doc #: | ว/ภน 664.84 อ462ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1276670 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28323 |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0543us_tpg.pdf | 1.58 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0543us_abs.pdf | 2.12 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0543us_con.pdf | 2.36 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0543us_ch1.pdf | 1.86 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0543us_ch2.pdf | 15.92 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0543us_ch3.pdf | 3.44 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0543us_ch4.pdf | 39.66 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0543us_ch5.pdf | 2.38 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0543us_bib.pdf | 1.76 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0543us_app.pdf | 8.25 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.