Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28323
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อุมาพร สีวิลัย | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T01:46:38Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T01:46:38Z | - |
dc.date.issued | 2543 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 664.84 อ462ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1276670 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28323 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2543 | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | ลำไย -- เชียงใหม่ | en_US |
dc.subject | ลำไย -- ลำพูน | en_US |
dc.subject | ความหนา | en_US |
dc.title | ผลของชั้นความหนาและขนาดของผลลำไยต่อคุณภาพหลังการอบแบบทั้งผล / อุมาพร สีวิลัย | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0543us_tpg.pdf | 1.58 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0543us_abs.pdf | 2.12 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0543us_con.pdf | 2.36 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0543us_ch1.pdf | 1.86 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0543us_ch2.pdf | 15.92 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0543us_ch3.pdf | 3.44 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0543us_ch4.pdf | 39.66 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0543us_ch5.pdf | 2.38 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0543us_bib.pdf | 1.76 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0543us_app.pdf | 8.25 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.