Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27281
Title: ผลของสภาวะไอน้ำร้อนยวดยิ่งต่อจลนพลศาสตร์และผลิตภัณฑ์ของการอบแห้งแครอทแผ่น = Effect of superheated steam conditions on kinetics and product of sliced carrot drying/ จิรัสย์กริณ ตันปรียะชญา
Authors: จิรัสย์กริณ ตันปรียะชญา
Authors: จิรัสย์กริณ ตันปรียะชญา
Keywords: แครอท -- การอบแห้ง;ผลไม้แห้ง
Issue Date: 2554
Publisher: เชียงใหม่: บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554
Gov't Doc #: ว 664 จ3711ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1504900
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27281
Appears in Collections:ENG: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.