Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27281
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จิรัสย์กริณ ตันปรียะชญา | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T09:12:39Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T09:12:39Z | - |
dc.date.issued | 2554 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664 จ3711ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1504900 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27281 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่: บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 | en_US |
dc.subject | แครอท -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | ผลไม้แห้ง | en_US |
dc.title | ผลของสภาวะไอน้ำร้อนยวดยิ่งต่อจลนพลศาสตร์และผลิตภัณฑ์ของการอบแห้งแครอทแผ่น = Effect of superheated steam conditions on kinetics and product of sliced carrot drying/ จิรัสย์กริณ ตันปรียะชญา | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | ENG: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
enen20954jt_tpg.pdf | 1.77 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen20954jt_abs.pdf | 1.31 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enen20954jt_con.pdf | 4.32 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen20954jt_ch1.pdf | 2.36 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen20954jt_ch2.pdf | 4.93 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen20954jt_ch3.pdf | 2.43 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen20954jt_ch4.pdf | 12.11 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen20954jt_ch5.pdf | 708.98 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen20954jt_bib.pdf | 1.01 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen20954jt_app.pdf | 23.12 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.