Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27278
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชัญญา กันทะวงศ์วารen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T09:12:34Z-
dc.date.available2014-09-18T09:12:34Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 635.348 ช113กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1504895en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27278-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่: บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectกระเจี๊ยบเขียวen_US
dc.subjectกระเจี๊ยบเขียว -- การผลิตen_US
dc.titleการวิเคราะห์ฟุตพริ้นท์เชิงนิเวศของการผลิตกระเจี๊ยบเขียวแช่แข็ง = Ecological footprint analysis of frozen okra production/ ชัญญา กันทะวงศ์วารen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:ENG: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.