Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27131
Title: อิทธิพลของกรรมวิธีทางกลและอุณหภูมิที่มีผลต่อการผลิตไบโอเอทานอลจากมันฝรั่งสดโดยใช้ยีสต์แซคคาโรไมซีส เซเรวิซิอี = Influence of mechanical treatment and temperature on Bio-ethano production from potato using saccharomyces cerevisiae yeast / ธนพร งามประภาสม
Authors: ธนพร งามประภาสม
Authors: ธนพร งามประภาสม
Keywords: เชื้อเพลิงแอลกอฮอล์;เอทานอล;มันฝรั่ง -- การหมัก
Issue Date: 2553
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553
Gov't Doc #: ว 662.6692 ธ156อ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1478796
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27131
Appears in Collections:ENG: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.