Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27131
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธนพร งามประภาสมen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T09:09:24Z-
dc.date.available2014-09-18T09:09:24Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 662.6692 ธ156อen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1478796en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27131-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectเชื้อเพลิงแอลกอฮอล์en_US
dc.subjectเอทานอลen_US
dc.subjectมันฝรั่ง -- การหมักen_US
dc.titleอิทธิพลของกรรมวิธีทางกลและอุณหภูมิที่มีผลต่อการผลิตไบโอเอทานอลจากมันฝรั่งสดโดยใช้ยีสต์แซคคาโรไมซีส เซเรวิซิอี = Influence of mechanical treatment and temperature on Bio-ethano production from potato using saccharomyces cerevisiae yeast / ธนพร งามประภาสมen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:ENG: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.