Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27035
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เทพนิมิต สิทธิศักดิ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T09:08:29Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T09:08:29Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 667.1 ท565ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1456571 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27035 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | เทคโนโลยีสะอาด | en_US |
dc.subject | การควบคุมการผลิต | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมอาหาร | en_US |
dc.subject | ลูกชิ้น -- การผลิต | en_US |
dc.subject | การจัดการอุตสาหกรรม | en_US |
dc.title | การปรับปรุงกระบวนการผลิตอาหารในโรงงานลูกชิ้นโดยใช้เทคโนโลยีสะอาดและหลักการจีเอ็มพี = Improvement food production process development in meat ball factory using cleaner-technology technique and GMP practice \ เทพนิมิต สิทธิศักดิ์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | ENG: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
enin0851ts_tpg.pdf | 605.4 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0851ts_abs.pdf | 484.53 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enin0851ts_con.pdf | 488.65 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0851ts_ch1.pdf | 550.99 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0851ts_ch2.pdf | 842.89 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0851ts_ch3.pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0851ts_ch4.pdf | 2.81 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0851ts_ch5.pdf | 490.28 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0851ts_bib.pdf | 495.86 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0851ts_app.pdf | 2.67 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.