Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/25303
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เนาวลักษณ์ กลิ่นหอม | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T08:46:05Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T08:46:05Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 613.2071 น517ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1347013 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/25303 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547 | en_US |
dc.subject | มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ -- หลักสูตร | en_US |
dc.subject | โภชนศาสตร์ -- หลักสูตร | en_US |
dc.subject | การประเมินหลักสูตร | en_US |
dc.subject | การประเมินผลทางการศึกษา | en_US |
dc.subject | การศึกษาขั้นอุดมศึกษา -- หลักสูตร | en_US |
dc.title | การประเมินหลักสูตรวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต สาขาวิชาโภชนศาสตร์ศึกษา มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ = Evaluation of the Master's Degree Program in Nutrition Education Curriculum, Chiang Mai University / เนาวลักษณ์ กลิ่นหอม | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | EDU: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
eme0347nk_tpg.pdf | 239.32 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
eme0347nk_abs.pdf | 217.2 kB | Adobe PDF | View/Open | |
eme0347nk_con.pdf | 220.66 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
eme0347nk_ch1.pdf | 284.17 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
eme0347nk_ch2.pdf | 1.55 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
eme0347nk_ch3.pdf | 506.79 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
eme0347nk_ch4.pdf | 932.43 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
eme0347nk_ch5.pdf | 770.04 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
eme0347nk_bib.pdf | 207.92 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
eme0347nk_app.pdf | 1.18 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.