Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/21151
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจิรวัฒน์ ยอดสุวรรณen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:53:39Z-
dc.date.available2014-09-18T06:53:39Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 658.5 จ377กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1319493en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/21151-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectบริษัทพาวเวอร์แพคเอ็กซ์เพรสen_US
dc.subjectการบริหารงานผลิตen_US
dc.subjectอาหาร -- การผลิตen_US
dc.titleกระบวนการพัฒนาระบบหลักเกณฑ์และวิธีการที่ดีในการผลิตสำหรับกระบวน การผลิตอาหาร : กรณีศึกษาบริษัทพาวเวอร์แพคเอ็กซ์เพรส จำกัด จังหวัดเชียงใหม่ / จิรวัฒน์ ยอดสุวรรณen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:BA: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mba0446jy_tpg.pdf71.79 kBAdobe PDFView/Open
mba0446jy_abs.pdf135.13 kBAdobe PDFView/Open
mba0446jy_con.pdf86.09 kBAdobe PDFView/Open
mba0446jy_ch1.pdf177.98 kBAdobe PDFView/Open
mba0446jy_ch2.pdf939.18 kBAdobe PDFView/Open
mba0446jy_ch3.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open
mba0446jy_ch4.pdf337.21 kBAdobe PDFView/Open
mba0446jy_ch5.pdf466.03 kBAdobe PDFView/Open
mba0446jy_bib.pdf65.09 kBAdobe PDFView/Open
mba0446jy_app.pdf2.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.