Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20465
Title: | ผลของวัตถุดิบและสภาวะการเอกซ์ทรูชันต่อสมบัติทางเคมี กายภาพ และลักษณะทางประสาทสัมผัสของขนมขบเคี้ยวผสมลำไย = Effects of raw materials and extrusion conditions on the physicochemical properties and sensory characteristics of longan mixed snack / ปวลี เหลียวตระกูล |
Authors: | ปวลี เหลียวตระกูล |
Authors: | ปวลี เหลียวตระกูล |
Keywords: | อาหารแปรรูป;ผลิตภัณฑ์ลำไย;กระบวนการอัดผ่านขึ้นรูป;อาหารว่าง |
Issue Date: | 2555 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555 |
Gov't Doc #: | ว 664.024 ป177ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1525835 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20465 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
enfo30555pl_tpg.pdf | 1.77 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo30555pl_abs.pdf | 1.36 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo30555pl_con.pdf | 1.68 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo30555pl_ch1.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo30555pl_ch2.pdf | 6.24 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo30555pl_ch3.pdf | 3.57 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo30555pl_ch4.pdf | 15.27 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo30555pl_ch5.pdf | 1.09 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo30555pl_bib.pdf | 2.68 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo30555pl_app.pdf | 6.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.