Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20451
Title: | ผลของสารสกัดจากใบพลูต่อความคงตัวต่อความร้อนของน้ำมันที่ใช้ปรุงอาหาร = Effect of betel leaves extract on thermal stability of cooking oil / วรรณกนก สวนแก้วมณี |
Authors: | วรรณกนก สวนแก้วมณี |
Authors: | วรรณกนก สวนแก้วมณี |
Keywords: | สารสกัดจากพืช;ใบพลู;การปรุงอาหาร |
Issue Date: | 2554 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 |
Gov't Doc #: | ว 581.634 ว177ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1505199 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20451 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
agip0354ws_tpg.pdf | 299.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0354ws_abs.pdf | 184.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0354ws_con.pdf | 166.18 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0354ws_ch1.pdf | 169.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0354ws_ch2.pdf | 1.01 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0354ws_ch3.pdf | 261.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0354ws_ch4.pdf | 393.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0354ws_ch5.pdf | 157.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0354ws_bib.pdf | 209.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0354ws_app.pdf | 281.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.