Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20436
Title: | ผลของเวย์โปรตีนต่อสมบัติของไอศกรีมที่ผลิตโดยกระบวนการ สองวัฏภาค = Effect of whey proteins on the properties of Ice cream produced by two-phase processing / ทศพล ถ้ำกลาง |
Authors: | ทศพล ถ้ำกลาง |
Authors: | ทศพล ถ้ำกลาง |
Keywords: | ไอศกรีม -- การผลิต;ของหวาน |
Issue Date: | 2553 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 |
Gov't Doc #: | ว 641.862 ท186ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1493198 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20436 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1053tt_tpg.pdf | 458.61 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053tt_abs.pdf | 457.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053tt_con.pdf | 462.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053tt_ch1.pdf | 461.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053tt_ch2.pdf | 5.64 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053tt_ch3.pdf | 522.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053tt_ch4.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053tt_ch5.pdf | 462.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053tt_bib.pdf | 477.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053tt_app.pdf | 4.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.