Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20430
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorครองจิต วรรณวงศ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:54Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:54Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 638.16 ค179กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1490671en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20430-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectนมผึ้งen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์ผึ้งen_US
dc.titleการปรับปรุงกระบวนการผลิตและสมบัติของนมผึ้งบริสุทธิ์อัดเม็ด = Process improvement and properties of pure royal jelly tablets / ครองจิต วรรณวงศ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0353kw_tpg.pdf595.03 kBAdobe PDFView/Open
food0353kw_abs.pdf560.72 kBAdobe PDFView/Open
food0353kw_con.pdf793.76 kBAdobe PDFView/Open
food0353kw_ch1.pdf583.53 kBAdobe PDFView/Open
food0353kw_ch2.pdf3.75 MBAdobe PDFView/Open
food0353kw_ch3.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open
food0353kw_ch4.pdf3.21 MBAdobe PDFView/Open
food0353kw_ch5.pdf623.31 kBAdobe PDFView/Open
food0353kw_bib.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open
food0353kw_app.pdf3.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.