Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20428
Title: การเปรียบเทียบคุณภาพของชาใบบัวที่ทำแห้งโดยเครื่องอบแบบปั๊มความร้อนร่วมกับรังสีอัลตราไวโอเลตและเครื่องอินฟราเรดภายใต้สุญญากาศ = Quality comparison of pennywort tea dehydrated by Heat pump under ultra-violet and infrared vacuum dryer / จรรยา โท๊ะนาบุตร
Authors: จรรยา โท๊ะนาบุตร
Authors: จรรยา โท๊ะนาบุตร
Keywords: ใบบัวบก -- การอบแห้ง;ชา -- การแปรรูป;ชา -- การอบแห้ง
Issue Date: 2553
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553
Gov't Doc #: ว 633.72 จ177ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1486730
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20428
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0353jt_tpg.pdf568.95 kBAdobe PDFView/Open
food0353jt_abs.pdf529.77 kBAdobe PDFView/Open
food0353jt_con.pdf824.31 kBAdobe PDFView/Open
food0353jt_ch1.pdf541.38 kBAdobe PDFView/Open
food0353jt_ch2.pdf2.51 MBAdobe PDFView/Open
food0353jt_ch3.pdf1.32 MBAdobe PDFView/Open
food0353jt_ch4.pdf3 MBAdobe PDFView/Open
food0353jt_ch5.pdf508.28 kBAdobe PDFView/Open
food0353jt_bib.pdf942.92 kBAdobe PDFView/Open
food0353jt_app.pdf3.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.