Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20428
Title: | การเปรียบเทียบคุณภาพของชาใบบัวที่ทำแห้งโดยเครื่องอบแบบปั๊มความร้อนร่วมกับรังสีอัลตราไวโอเลตและเครื่องอินฟราเรดภายใต้สุญญากาศ = Quality comparison of pennywort tea dehydrated by Heat pump under ultra-violet and infrared vacuum dryer / จรรยา โท๊ะนาบุตร |
Authors: | จรรยา โท๊ะนาบุตร |
Authors: | จรรยา โท๊ะนาบุตร |
Keywords: | ใบบัวบก -- การอบแห้ง;ชา -- การแปรรูป;ชา -- การอบแห้ง |
Issue Date: | 2553 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 |
Gov't Doc #: | ว 633.72 จ177ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1486730 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20428 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0353jt_tpg.pdf | 568.95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353jt_abs.pdf | 529.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353jt_con.pdf | 824.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353jt_ch1.pdf | 541.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353jt_ch2.pdf | 2.51 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353jt_ch3.pdf | 1.32 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353jt_ch4.pdf | 3 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353jt_ch5.pdf | 508.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353jt_bib.pdf | 942.92 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353jt_app.pdf | 3.02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.