Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20428
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจรรยา โท๊ะนาบุตรen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:52Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:52Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 633.72 จ177กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1486730en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20428-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectใบบัวบก -- การอบแห้งen_US
dc.subjectชา -- การแปรรูปen_US
dc.subjectชา -- การอบแห้งen_US
dc.titleการเปรียบเทียบคุณภาพของชาใบบัวที่ทำแห้งโดยเครื่องอบแบบปั๊มความร้อนร่วมกับรังสีอัลตราไวโอเลตและเครื่องอินฟราเรดภายใต้สุญญากาศ = Quality comparison of pennywort tea dehydrated by Heat pump under ultra-violet and infrared vacuum dryer / จรรยา โท๊ะนาบุตรen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0353jt_tpg.pdf568.95 kBAdobe PDFView/Open
food0353jt_abs.pdf529.77 kBAdobe PDFView/Open
food0353jt_con.pdf824.31 kBAdobe PDFView/Open
food0353jt_ch1.pdf541.38 kBAdobe PDFView/Open
food0353jt_ch2.pdf2.51 MBAdobe PDFView/Open
food0353jt_ch3.pdf1.32 MBAdobe PDFView/Open
food0353jt_ch4.pdf3 MBAdobe PDFView/Open
food0353jt_ch5.pdf508.28 kBAdobe PDFView/Open
food0353jt_bib.pdf942.92 kBAdobe PDFView/Open
food0353jt_app.pdf3.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.